Kep hesabı sorgulama

KEP adresini nasıl öğrenebilirim?

KEP ADRESİ SORGULAMA KEP adresi sorgulamak için şubeye gitmeden internet üzerinden işini halledebilirsiniz. PTT sitesinden KEP işleminizi halledebilirsiniz. http://pttkep.gov.tr/ adresine giderek buradan başvuru ve sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

KEP olup olmadığı nasıl anlaşılır?

KEP göndereceğim kişi ya da kurumun KEP'i olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? KEP rehberinden sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz. KEP Rehberi sorgulamaları zorunlu veya isteğe bağlı rehber alanları kullanılarak gerçekleştirilir.

Bir şirketin KEP adresi nasıl bulunur?

Bir başkasının KEP hesabını nasıl sorgulayabilirim? KEP adresinize giriş yaptıktan sonra "Kullanıcı İşlemleri" sayfasında yer alan kurumsal veya bireysel rehber sorgulama sayfalarından sorgulama gerçekleştirebilirsiniz.

KEP hesabına nasıl giriş yapılır?

PTTKEP sistemine SMS şifresi ile giriş yapabilmek için giriş sayfasında sekmesi seçilir. Açılan sayfada kullanıcı T.C. kimlik Numarasını ve kayıt esnasında cep telefonuna gelen parolayı girerek “Tamam” butonuna basar. Girilen parola doğru ise sistem Şifrenizi girmenizi isteyecektir.

KEP numarası nasıl alınır?

KEP Hesabımı Nasıl Alabilirim? Kayıtlı Elektronik Posta sistemine üye olmak isteyen müşterilerimiz Online Başvuru bölümünden Online Ön Başvuru yaptıktan sonra başvuru için gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayarak en yakın PTT Merkezinden hesaplarını alabilirler.

KEP adresi kaç yıl geçerli?

Bir yıllık abonelik ücreti olup, yeni kayıtta ve abonelik yenilendiğinde her yıl abonelik başlangıcında alınır. Üyelik süresi dolmadan hesabın iptal edilmesi halinde yıllık abonelik ücreti geri ödenmez.

Kimler KEP adresi almak zorunda?

KEP adresi almak, limited, anonim ve komandit şirketlerde zorunludur. Bu şirketlere tebligatlar elektronik ortamda yapılmaktadır ve bu nedenle bu şirketlerin KEP adresi alması zorunludur.

KEP kullanımı zorunlu mu?

Gerçek kişiler ve diğer tüzel kişiler elektronik tebligattan isteğe bağlı olarak yararlanır. Bu hüküm gereği, tebligat göndermeye yetkili mercilerin ve sermaye şirketlerinin (anonim, limited ve sermayesi paylara bölünmüş komandit şirketlerin) KEP hesap sahibi olması zorunludur.

KEP ücreti ne kadar?

KEP ve e-Yazışma iletilerinin 1 yıl boyunca posta kutusunda saklanması için alınan ücretlerdir….Yıllık Arşiv (Saklama Alanı) Ücretleri.

100 MB Kotalı AlanÜcretsiz
250 MB Kotalı Alan60.00 TL
500 MB Kotalı Alan95.00 TL
1 GB Kotalı Alan165.00 TL
Her 1 GB İlave Kotalı Alan İçin165.00 TL

KEP nasıl açılır?

KEP Hesabımı Nasıl Alabilirim? Kayıtlı Elektronik Posta sistemine üye olmak isteyen müşterilerimiz Online Başvuru bölümünden Online Ön Başvuru yaptıktan sonra başvuru için gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayarak en yakın PTT Merkezinden hesaplarını alabilirler.

Related Post