Macun nasıl yapılır

Evde cinsel macun nasıl yapılır?

FATİH MACUNU Yapılışı : Demir bir havanın içinde şekerle bütün baharat iyice dövülerek toz haline getirilir. Sonra bu toz 2 ¼ kilo saf balla iyice karıştırılır. Tam 3 saat durup dinlenmeksizin işlenecek olan macun koyu bir kıvama getirilir. Bu macun sabahları ve akşamları aç karnına 19.2 gramlık parçalar halinde yenir.

Erkekler için kuvvet macunu nasıl yapılır?

"Erkeğiniz için güç macunu tarifi…" Geniş ağazlı bir kavanozun içerisine balı dökün. Yukarıda adı geçen birkileri tek tek tahta kaşıkla karıştırarak ilave edin ve hepsi eklendikten sonra 10 dakika daha karıştırın. Cam kavanozun dışını güneşten etkilenmemesi için alüminyum folyo ile sarın.

Kuvvet macunu ne demek?

Padişahların zamanında dinçlik, güç ve cinsel istek için hazırlattıkları doğal macunlar günümüzde kimyasal penis sertleştirici kullanmak istemeyen kişilerin en çok tercih ettiği doğal sertleştiricidir. Kuvvet macunu doğal penis sertleştirici macun olarak güçlü bir viagra ile eşdeğerdir.

Damat macunu nedir?

Padişah macunu Manisa Akıl Hastalıkları Hastanesi'nin ilk başhekimi olan Musa bin Muslihiddin bin Kılıç tarafından, 41 farklı maddenin karıştırılmasıyla hazırlanan bir üründür. İlaç olarak kullanılan macun, günümüzde cinsel gücü arttırıcı bir madde olarak ünlenmiştir.

Cinsel Güç Artırıcı macun evde nasıl yapılır?

Bir diğer cinsel gücü artıran karışım ise; 1 litre suya, 2 poşet mate çayı, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş kırmızı-Kore ginsengi, 1 tatlı kaşığı zencefil, yarım tatlı kaşığı öğütülmüş meyan kökü katın. Bu karışımı kaynar suda 2-3 dakika fokurdatın. Kaynayınca 3–4 dakika demlenmeye bırakın.

Cinsel gücü en çok ne artırır?

Meyvelerden ananas, üzüm, nar, incir ve karpuz, sebzelerden roka, kuşkonmaz olmak üzere mevsiminde tüm taze sebze-meyveler; deniz ürünleri cinsel gücü artıran doğal yiyeceklerdir. Bu besinler vücut sağlığına iyi gelerek sertleşmeye iyi gelen hormonların salgılanmasına katkıda bulunabilir.

Kuvvet macunu malzemeleri nelerdir?

KUVVET MACUNU HAZIRLANIŞI Macunun yapımında kullanılan besinler şunlardır: Karanfil, kebabe, karabiber, tarçın, kereviz tohumu, anason tohumu, pire otu tohumu, ısırgan tohumu, havuç tohumu, şalgam tohumu, turp tohumu, mastaki, sinameki, ak günlük, üzerlik tohumu, acı badem yağı, çörek otu, bal ve misk.

Related Post